Céginformáció

Cégünk 1994-ben alakult, nagyteljesítményű adatátviteli eszközök fejlesztésével és gyártásával. Már akkor, -bár még kezdetleges- SMD technológiával.

Ezt követően, Németországban folytatódott a szakmai tapasztalatok gyűjtése és tökéletesítése. Az itt eltöltött idő, nem csak a szakmai fejlődésünket segítette, hanem a hivatásunk iránti alázatot, emberséget és a csapatszellemet is megerősítette bennünk. Ezek a tulajdonságaink emelik ki a Gémosz csapatát a magyar tendenciák közül.

1996-ban összeállt egy olyan jól képzett, fiatal csapat, amely ma alkotja a Gémosz Kft szakmai hátterét, immár több évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött.

A Gémosz Elektronikai Kft. 2001-ben kezdte meg működését Váci telephelyén. Akkor még 3 millió Ft alaptőkéjű társaságunk 100% magyar tulajdonban jött létre. Akkoriban az egyik legnagyobb eredmény számunkra az ISO 9001-es minőségirányítási rendszer bevezetése volt, melynek segítségével újabb piacokat és területeket sikerült meghódítani.

A kezdeti lépések után mára erős gazdasági alapokkal és biztos megrendelői bázissal rendelkezünk. Új gépek beszerzésével és munkatársaink számának növelésével pedig folyamatosan tudunk fejlődni, és Megrendelőink igényeit a legmagasabb technikai színvonalon kiszolgálni.

Bérgyártókból ügyfeleink olyan stratégiai partnerévé nőttünk, akik a gyártás optimalizálásával, beszerzéssel, az áramkörök programozásával, tesztelésével és akár az összeszereléssel kapcsolatos tanácsokkal is széleskörű segítséget tudunk nyújtani Megrendelőink számára.

Termékeink között az egyszerűbb kézi szerelésű elektronikai panelek mellett komoly SMD beültetett munkák is megtalálhatóak. Az SMD alkatrészek beültetése és leforrasztása után egy automata ellenőrző készülék vizsgálja át a paneleket, ezzel is kiszűrve az estleges hibákat.

A Váci telephely mellett, megnyitottuk a Rétsági új üzemünket, ahol a gyártási folyamatok zajlanak, míg a váci üzemben, a fejlesztési tevékenység, összeszerelés, programozás és tesztelés kaptak helyet.

A fejlődés, természetesen nem áll, meg, ugyanis, 2018-ban elkészül egy újabb telephely, mely a gyártási folyamatokat és az összeszerelést egy helyre összpontosítja 1680 négyzetméteren.

Az új üzemben, ismét egy új gépsor fog helyet kapni, ami nem csak a kapacitásunkban lesz segítség, hanem korunk rohamosan fejlődő világát, technológiai fejlődését követni tudja.

Hiszünk abban, hogy cégünk olyan innovatív megoldásokat képvisel a technológia- és tudásbázis területén, mellyel bátran felveheti a versenyt bármely nyugati gyártó vállalattal.


Cégadatok:
 • Alapítási év: 2001. január 1.
 • 100%-os magyar tulajdon
 • Jegyzett tőke: 140 millió Ft
 • Telephely címe: 2600 Vác, Belgakert u. 5.
 • 700 m² alapterületű csarnok Vácott
 • 500 m² alapterületű üzem Rétságon
 • Jelenlegi dolgozói létszám: 33 fő
 • Tevékenységi kör: Fejlesztés, SMD beültetés, kézi beültetés, alkatrész kereskedelem, komplett készülékek kivitelezése (programozás, méréssel, végszereléssel)
 • Megrendelői kör: több, mint 100 ügyfél
 • Termék kör: közel 1 000 típus
 • Beszállítói kör: 40 partner
 • 2005-től ISO 9001:2000 minőségügyi szabvány szerinti TÜV tanúsítvány
   
A Gémosz Elektronikai Kft. az elektronikai ipar más résztvevőihez hasonlóan a hibátlan, minőségi termékek előállításának elkötelezettje. Ezért folyamatosan ellenőrizzük és fejlesztjük minőségügyi rendszerünket, hogy Megrendelőink, Vevőink igényeinek és elvárásainak megfeleljünk, ill. az ISO 9001 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszert üzemeltessünk. Minőségpolitikánk alapelvei: - Folyamatosan nyomon követjük és ellenőrizzük munkafolyamatainkat, termékeinket. - Munkafolyamatainkat a mindenkori műszaki színvonalnak megfelelően folyamatosan javítjuk. - Munkatársainkat gondosan választjuk ki, feladataik által bevonjuk minőségügyi rendszerünkbe. Betanítjuk, teljesítményarányosan megbecsüljük, folyamatosan motiváljuk és fejlesztjük őket. - Éves konkrét célokat állapítunk meg, amelyeket teljesítünk.

GÉMOSZ Elektronikai Kft.

Címeink:
2600 Vác, Belgakert u. 5.
2651 Rétság, Rákóczi F. u. 4
2657 Tolmács, külterület Hrsz: 0133/8

Fax: +36 27 501 296
Tel: +36 27 501 295
Mobil: +36 20 211 25 05
E-mail:
gemosz@gemosz.eu
kézi beültetés, SMD